dsa

Тестова инсталация 90 тръби 500 литра

 
 

Климамаркет Ефендулов ЕООД монтира тестова инсталация с 90 вакуумни тръби (3 колектора по 30 тръби), които захранват 500л водосъдържател. Този водосъдържател е централен за кооперацията и от него, чрез вертикален щранг се дистрибутира топла вода до 3-те апартамента в сградата. Всеки апартамент е оборудван с топломер, който измерва количеството слънчева енергия изразходвана от него и позволява на собствениците да си разделят пропорционално инвестицията за изграждане на системата и нейната поддръжка. Слънчевата система е оборудвана и със собствен топломер, от който са получени данните по-горе. При желание от страна на клиенти, можем да предоставим пълните записи на системата, за да се убедят в нейната висока ефективност и бърза възвращаемост.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.