Презентация на дружеството

„Климамаркет Ефендулов“ ЕООД е с 22 годишно присъствие на българския пазар и е вносител и сервизен център на пълната гама климатична техника на:

– Panasonic Отопление и топла вода за дома
– Panasonic Интегрирани решения за сгради
– Panasonic Решения за търговски обекти
– Samsung   Пълната гама климатични решения

„Климамаркет Ефендулов“ ЕООД е вносител на климатична техника с марката KOBE, POLAR, слънчеви термални колектори с марката SUNRAIN

Търговското дружество е национално представено и поддържа клонове във Варна и София, както и представителства във Каварна и Бургас, като навсякъде предлага пълно обслужване – проектиране, доставка, монтаж, сервиз на климатична техника и слънчеви колектори.

С оглед пълното покриване на нуждите на клиентите ни, поддържаме: база с често задавани въпроси за климатиците в сайта и Facebook страница. „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД, в крак със съвременните технологии, издава електронни PDF гаранционни карти за климатичната си техника, също така по електронен път обработва всяка заявка за профилактика на климатици, диагностика на климатици и поръчка на резервни части за климатици.

 

 

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.