Комплекс Аркутино Фемили Ризорт – Samsung FJM

 

Мнения и обратна връзка

  1. хотели в Аркутино |

    От скоро започнах да чета малко повече за място Аркутио,което е било толкова красиво с неверотен плаж и пясък.В близост до него се намирали двата Резервата, където спокойно можме да видим птици,които идват само там и на никое друго място в страната и птици,които са застрашени от изчезване.Благодаря ви за статия, понеже мислим да купим малък имот там и е добре да знаем за тези техники,към кого да се обърнем.


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.