dsa

Hotel Management Module

„Клиамамркет Ефендулов“ ЕООД работи с високо квалифициран персонал електрончици и сервизни техници.Фирмата разработи Hotel Management Module, с който може да снабдите на достъпна цена.

При отваряне на врата/прозорец модулът изключва климатика и не позволява включването му до затваряне на вратата/прозореца. Повече информация може да намерите в категория Building Management Systems в
ляовото поле на сайта.

https://climamarket.bg/?cat=60

Освен такъв тип устройство фирмата работи с високо специализиран софтуер и контролери за управления на климатични инсталации на сгради на хотели.Самсунг предлагат доста добри предложения.Бихте могли да разгледате в нашата ценова листа в сайта избирайки бутон „Ценова листа“:

https://climamarket.bg/?page_id=12

Допълнителна информация и технически данни относно BMS системите може да намерите в раздел документаци: „Инструкции за експлоатация“, „Technical Data Book“ и „Каталози“ на:

https://climamarket.bg/?cat=35

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.