dsa

AQUAREA T-CAP

Новият SXF / SXC е идеален за жилищни сгради, които нямат котел, но изискват поддържане на определено ниво на мощност.
T-CAP означава„тотална мощност“. Тази нова серия е способна да поддържа постоянна номинална мощност дори при -20°C1, и то без спомагателен електрически нагревател. T-CAP също така осигурява изключително висока ефективност, без значение каква е температурата на външния въздух или на водата. SXF / SXC се съчетава добре със съществуваща инсталация с допълнителен котел, както и с нова инсталация с подово отопление, нискотемпературни радиатори и дори вентилаторни конвектори. Има възможност и за свързване към слънчев комплект, за да се увеличи ефективността и да се намали до минимум въздействието върху околната среда. И накрая: към системата може да се свърже и термостат за още по-добро управление на отоплението (SXF) или за още по-добро управление на отоплението и охлаждането (SXC).

Технически акценти

· Ефективно управление на температурата в помещението в зависимост от външната и вътрешната такава – с помощта на Aquarea Manager.

· Управление чрез смартфон (опция)

· Диапазон от 9 до 12 кВт, монофазни и трифазни

· Максимална изходна температура на водата от водния модул: 55° C

· Работи дори при -20 °C1

· Температурен диапазон на охлаждане: 5–20° C1 (SXC)

· Постоянна мощност при външни температури до -15° C (при температура на водата за отопление 35° C)

· До 30 м (SXF) 20 м (SXC) денивелация външното тяло и водния модул

 

Мнения и обратна връзка

  1. Термопомпа Панасоник A2W KIT-AXC12GE5 |

    […] система Panasonic AQUAREA ALL IN ONE T-CAP „Въздух-Вода“ от разделен тип Изходяща […]


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.