Ще мога ли да се отоплявам с по-евтин климатик през зимата ?

За отопление през зимата, ако се разчита основно на климатик, то е добре той да бъде инверторен климатик с мощност, съобразена с даденото помещение. Евтините климатици консумират повече ток , а и по-често дефектират. Ако се използва климатика през цялата година, както за отопление, така за охлаждане, е най-добре да си монтирате инверторен, енергиен клас А, качествен и то от марките и моделите, които вече са се наложили на пазара. Инвестицията си заслужава още повече, че скъпите климатици разполагат с допълнителни функции за пречистване на въздуха, за йонизиране на въздуха , с 24-часов таймер, самодиагностика и др. Тези климатици са по-икономични и на практика връщат вложените пари и имат по-дълъг живот, докато евтините- разходват повече електроенергия и често се налага да се ремонтират.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.