dsa

Управление на климатични системи Samsung от смартфон

Новата серия (Jungfrau-F) – единични инверторни климатични системи на Самсунг са високо икономични и притежават редица преимущества.
Този модел климатизатори могат да бъдат управлявани от всяка точка на света.
Имате възможност да управлявате климатика си от смартфон с Android технология като използвате приложението Samsung Smart Air Conditioner, което бързо и лесно може да свалите от Android Play Store или Goolge play.
Към климатизаторът НЕ Е НЕОБХОДИМО да се инсталира допълнително устройство за контрол и управление. С помощта на функцията SMART WI-FI и приложението може да управлявате същите функции на климатика като че ли сте у дома: старт / стоп, в режим Работа, задаване на температура, поддържане на стайна температура и т.н. Целта на тази нова разширена функционалност е да се постигне най-добър комфорт и ефективност с най-ниска енергийна консумация.

Продукти на Samsung с управление от смартфон при нас

https://climamarket.bg/софтуер-samsung

Изтеглете приложението от Google Play за Android OS

Приложението може да бъде изтеглено от следния адрес:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.rac

Изтеглете приложението от App Store за iOS

Приложението може да бъде изтеглено от следния адрес:
http://itunes.apple.com/us/app/smart-air-conditioner/id519988681?mt=8

Изображения от приложението

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.