dsa

Управление на климатични системи Panasonic от смартфон

Дистанционен контрол през интернет чрез мобилни устройства притежаващи WiFi връзка

Новата серия климатични системи Panasonic ETHERIA 2012 могат да бъдат управлявани от всяка точка на света.
Имате възможност да управлявате климатика си от смартфон с Android технология или IPAD, iPhone ,както и компютър с достъп до интернет като използвате приложението IntesisHome.
Към климатизаторът трябва да се инсталира допълнително устройство PA-AC-WIFI-1.С помощта на PA-AC-WIFI-1 и с Intesis Home приложението може да управлявате същите функции на климатика като че ли сте у дома: старт / стоп, в режим Работа, задаване на температура, поддържане на стайна температура и т.н. Целта на тази нова разширена функционалност е да се постигне най-добър комфорт и ефективност с най-ниска енергийна консумация.

Продукти на Panasonic с управление от смартфон при нас

https://climamarket.bg/софтуер-panasonic-aquarea

Изтеглете приложението от Google Play за Android OS

Приложението може да бъде изтеглено от следния адрес:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intesis.intesishome

Изтеглете приложението от App Store за iOS

Приложението може да бъде изтеглено от следния адрес:
http://itunes.apple.com/us/app/intesishome/id500095280?mt=8

Изображения от приложението

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.