dsa

Уникалните функции на климатиците Panasonic

Чист въздух денонощно с климатик Panasonic, посредством

Патрул сензор на климатик Panasonic

Специалният сензор на климатик Panasonic наблюдава микроскопичните замърсявания във въздуха и когато ги открие, активира системата за пречистване. Работи дори когато климатикът е изключен.

Здравословен въздух с климатик Panasonic, посредством

Е–йони
panasonic

Активните E-йони на климатик Panasonic деактивират над 99% от бактериите, вирусите и плесените във въздуха, за да ги направят безвредни. Големият филтър на климатика е положително зареден и привлича отрицателно заредените частици прах.

Меко изсушаване при охлаждане с климатик Panasonic

Прецизен контрол с климатик Panasonic

panasonic

Прецизният контрол на климатика осигурява бавно намаляване на влажността при охлаждане.

Прецизно наблюдение на стаята с климатик Panasonic, посредством

Еко патрул сензор

Сензорът оптимизира работата на климатика. Той усеща движението на хора в стаята на разстояние до 7м. При охлаждане, когато стаята е празна и няма движение, климатикът оставя температурата да се качи до 3˚С, с което се спестява до 30% електроенергия. След като някой влезе в помещението, климатикът възстановява зададената температура.

Намалена консумация на ел.енергия с климатик Panasonic,
посредством

Инверторна Технология

Инверторният климатик Panasonic постоянно регулира скоростта на работа на компресора и по този начин работи с най-ниската мощност и спестява до 50% ел.енергия.

Висока енергийна ефективност с климатик Panasonic

Клас А

Класовете на енергийна ефективност са 7 – от А до G. Последните модели на климатици Panasonic са с най-високата ефективност, т.е. най-икономични.

Panasonic предлага най-широката мощностна гама на пазара.

За да отговори на изискванията на всеки клиент, тази линия от модели дава възможност да се подбере оптималната консумация за всяко помещение.

Климатиците Panasonic осигуряват максимален комфорт.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.