Удачно ли е да се спи на включен климатик?

Качествените климатици осигуряват добра атмосфера както за сън, така и за работа.

Стенните климатици Панасоник серия Е осигуряват меко изсушаване при охлаждане. Прецизният контрол предотвратява бързото намаляване на влажността при поддържане на зададената температура. Притежава и 2 в 1 система за пречистване на въздуха, така че освен охлаждане, получавате чист въздух.
Безшумни са – нивото на шума е едва 20db. Така че са удачен вариант за спалня.

Подовите климатици са също удачен вариант за спалня. Те не духат директно върху хората.

Подовите климатици Самсунг са с два отвора в горната и в долната част на конзолата, които равномерно снабдяват помещението с топъл или съответно хладен въздух, без да духат директно; Те имат микроплазмен йонизатор, който унищожава вируси, микроби и алергени, като поддържат въздуха чист;

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.