dsa

Топловъздушни апарати за таванен монтаж

Какво представляват топловъздушните апарати за таванен монтаж?

Таванните топловъздушни апарати са предназначени за отопление на високи помещения.
Таванните топловъздушни апарати DHV работят на рециркулация. Състоят се от двускоростен вентилатор, отоплителна секция (вода, пара или електрическа) и нагнетателен дифузор Air Injector.

Таванните топловъздушни апарати със смесителна секция MK са предназначени за вентилация, отопление и охлаждане на високи помещения. Монтират се под тавана като се свързват със смесителна секция с подвижни жалузни решетки за подаване на свеж въздух и за работа на рециркулация. Състоят се от смесителна секция с подвижни жалузни решетки, двускоростен вентилатор, отоплителна секция (вода, пара, електрическа), охладителна секция с вграден капкоуловител с кондензна вана и нагнетателен дифузор Air Injector.

Таванните топловъздушни апарати HV са предназначени за отопление на помещения с височина до 6 m. Работят изцяло на рециркулация. Подаването на въздух става в 4 посоки с ръчно регулиращи се ламели. Състоят се от двускоростен вентилатор, отоплителна секция (вода, пара или електрическа) и нагнетателен четирипосочен дифузор.

Таванните топловъздушни апарати CAU са предназначени за вентилация, отопление и охлаждане на супермаркети. Монтират се на тавана като една част от топловъздушния апарат остава на покрива. В нея са вградени филтри, смесителна секция с подвижни жалузни решетки, като позволява апаратът да работи със свеж въздух, с частична или изцяло на циркулация. Състоят се от покривна част с филтри и смесителна секция с подвижни жалузни решетки, вентилатор, отоплителна секция (вода, пара или електрическа), охладителна секция с вграден капкоуловител с кондензна вана и нагнетателен дифузор Air Injector.

Таванните топловъздушни апарати CUM са предназначени за отопление и охлаждане на супермаркети. Монтират се на тавана като една част от топловъздушния апарат остава на покрива, откъдето се подава рециркулационният въздух. Работят изцяло на рециркулация. Състоят се от покривна част, вентилатор, отоплителна секция (вода, пара или електрическа), охладителна секция с вграден капкоуловител с кондензна вана и нагнетателен дифузор Air Injector.

Таванните топловъздушни апарати със смесителна секция MH са предназначени за вентилация и отопление на високи помещения. Монтират се под тавана като се свързват със смесителна секция с подвижни жалузни решетки за подаване на свеж въздух и за работа на рециркулация.

Състоят се от смесителна секция с подвижни жалузни решетки, двускоростен вентилатор, отоплителна секция (вода, пара или електрическа) и нагнетателен дифузор Air Injector. Филтърната секция е по избор.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.