dsa

Термопомпа Daikin въздух-вода

Термопомата на Daikin – Altherma – въздух-вода е за нискотемпературни приложения.Тя използува възобновяем източник, а именно енергия от околния въздух, като осигуря икономично отопление и охлаждане, както и топла вода за битови нуждии. Посредством нея се постигат по-ниски разходи за електроенергия за жилището.
Термопомата на Daikin – Altherma е подходяща както за новопостроени, така и за съществуващи вече сгради. Термопомпата – Altherma с най ниска мощност от 4 kW е създадена и оптимизирана специално за ниско-енергийни домове, които имат по-малки нужди от отопление. Системата е с инверторно управление, т.е тя настройва капацитета си на отопление и охлаждане да отговарят на нуждите на помещенията ,като поддържа равномерна температурата. Това помага да се сведат до минимум температурните колебания и консумацията на електричество, при това с по-голям комфорт и ефективност за собствениците на дома. Термопомата на Daikin – Altherma поддържа перфектната вътрешна температура и отговаря на вашите изисквания за топла вода през цялата година. Рядко има нужда от спомагателните електрически нагреватели дори и при най-тежките климатични условия. С помощта на термопомпения конвектор на Daikin или подово отопление, термопомпата може да се използва както за отопление така и за охлаждане на дома.
Интегрираната сплит система се състои от обединено всичко-в-едно вътрешно тяло, съставено от подова термопомпа и бойлер за топла вода, което заема много малко място на пода (ШхВхД = 60x170x74 cm). Ако не е необходима топла вода, или когато е необходима връзка към термална соларна система, може да бъде предложно вътрешно тяло за стенен монтаж. Външното тяло има защита от скреж, специално проектирана, за да предотврати замръзване и заледяване при сурови зимни условия, както и да гарантира работа дори когато външната температура падне до -25°C.
Новата гама термопомпи на Daikin има лесен за ползване контролен интерфейс. Той е с многоезична поддръжка и графична визуализация, което опростява монтажа и въвеждането в експлоатация, така че работата на системата може да се оптимизира, за да достигне най-висока ефективност. Като резултат ежедневният контрол е ясен на крайния потребител, като се предоставя обратна информация за оперативните условия и потреблението на енергия.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.