dsa

Термопомпа Aquarea на Panasonic

Термопомпата Aquarea на Panasonic е част от новото поколение отоплителни и климатични системи, които използват възобновяем, безплатен източник на енергия – въздух, за отопление или охлаждане на дома и производство на топла вода. Термопомпата Aquarea е много по-гъвкава и икономически ефективна алтернатива на традиционния котел на твърдо гориво.
Този тип термопомпа е идеалното решение за отопление както на нови, така и на стари сгради.На българския пазар е налична:
• Пълна гама от 7 kW до 16 kW, еднофазна и трифазна, моноблок или библок.
• 3 версии:
– стандартната термопомпа;
– високотемпературната термопомпа (температура на изходящата вода от 65°C);
– термопомпа от тип Общ капацитет дори и при -15°C;
• високоефективна термопомпа, която работи при външни температури от порядъка на –20°C;
• намалява разходите за електричество чрез своя COP от 4,74;
• намалява консумацията на енергия и емисиите на CO2 в атмосферата;
• осигурява охлаждане през лятото;
• изключително гъвкава:
– свързва се към съществуваща отоплителна система;
– свързва се към соларни панели;
Panasonic разработи една напълно нова линия, за да даде най-доброто на своите клиенти.

Aquarea T-CAP**
Ако най-важният въпрос е да се запазят номиналните капацитети дори и при температури от -7°С , -15°С. Това винаги осигурява достатъчен капацитет за отопление на къщата без помощта на външен бойлер – дори и при изключително ниски температури.

Aquarea T-Cap винаги има висока ефективност и висок отоплителен капацитет дори и при изключително ниски температури. С Aquarea T-Cap винаги можете да се радвате на големи икономии.

Aquarea HT**
Решението Aquarea High Temperature Solution вероятно е най-адекватното за къща с високотемпературни радиатори (например, радиатори от лято желязо), тъй като Aquarea HT осигурява изходна температура на водата от 65°C дори при -15°C. Aquarea HT може да осигури 65°C само с термопомпата.

Aquarea на Panasonic е с разширени възможности за свързване
– добро решение за къща с нискотемпературни радиатори или подово отопление. Това решение може да работи като самостоятелен уред или може да бъде комбинирано с газов или маслен бойлер в зависимост от нуждите. Това решение притежава най-висок коефициент за отоплителен капацитет и ефективност.
*COP: енергийна ефективност в режим на отопление. COP от 4,74 за моделите 9kW WH-MDF09C9E8 или WH-UD09CE8 при външна температура от 7 °C и за вода. Входни и изходни температури от 30 °C и 35 °C (в съответствие с EN 14511-2)

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.