dsa

Сертификат за енергийните характеристики

Той показва енергийните характеристики на дадена сграда. Страните членки трябва да направят така, че при строеж на сгради, продажба или отдаване под наем сертификатът за енергийните характеристики на сградите да се представя на собственика или от собственика на потенциалния купувач или наемател в зависимост от случая. Валидността на сертификата не трябва да надвишава 10 години.
Енергийният сертификат за сгради трябва да включва базови стойности като стандартите в момента и други
ориентири, за да може потребителят да сравни и оцени енергийните характеристики на сградата. Сертификатът трябва да се придружава от ефективни по отношение на разходите препоръки за подобряване на енергийните характеристики.

Изт.: „Енергийни характеристики на сградите“

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.