dsa

Рекуператорни системи за въздух

Системите за вентилация Lossnay- известна в индустрията с ефективността си. Те възстановяват енергия съобразно околната среда и предлагат контрол на влажността на въздуха. Позволяват на системата за климатизация да създава оптимален комфорт и да пести едновременно с това енергия.

Всяка сграда се нуждае от снабдяване със свеж въздух. Температурата на външния въздух рядко е същата като температурата, осигурявана от климатичната система на сградата.

През лятото тя е прекалено висока, през зимата -прекалено ниска. Това упражнява допълнително натоварване върху климатика. Lossnay почти елиминира този проблем чрез оригинална възстановяваща енергията технология, която използува топлина от застоялия стаен въздух, за да затопли или охлади постъпващия свеж въздух до температури близки до тези на стайния въздух. Този процес намалява натоварването върху климатичната система, без да се прекъсва достъпа на свеж въздух.

Елементът Lossnay има оребрена конструкция с кръстосан поток на въздуха, позволявайки висок топлообмен. Разделителни елементи отделят каналите за пресен и замърсен въздух и по този начин се избягва тяхното смесване.
Едно дистанционно управление за всички операции С новото дистанционно управление MA remote controller се контролират едновременно машините на Mr.Slim и Lossnay. По този начин управлението на системата се улеснява значително, в сравнение с конвенционалните системи, при която всяко тяло има отделно дистанционно.

При конвенционалните системи за вентилация се изкарва отработения въздух (затоплен или охладен), което е свързано с разходи.

При системите Lossnay се вкарва въздухът отвън в независим топлообменник като се приравнява неговата температура до тази вътре, преди да го вкарат в помещението. По този начин се поддържа равномерна температура, а разходите за отопление/охлаждане се намаляват с около 15% годишно.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.