При какви проблеми с климатика се търси сервиз?

При някои проблеми с климатика не е необходимо да се търси специализиран сервиз.
Ако климатикът не започва работа, проверете дали батериите на дистанционното не са изхабени, дали филтрите на климатика не са замърсени или уредът не е изключен от мрежата и т.н. За да не се достига да сериозни проблеми и тежък ремонт на климатичната техника, почиствайте поне веднъж месечно филтрите, правете веднъж годишно профилактика на климатика. При използване на климатика е необходимо да се следват всички инсктрукции в ръководството, дадени от производителя.Там подробно е описано как да се справите с някои проблеми стъпка по стъпка. Ако възникнат по- сериозни проблеми – повреда на термопомпа, термостат и др., не се опитвайте сами да ги отстраните, потърсете обслужващия сервиз,чиито координати са вписани в гаранционната карта. Ако климатикът е в гаранция и не е повреден поради неправилна експлоатация, ремонтът ще е безплатен.

 

Мнения и обратна връзка

  1. Ani Koleva |

    Здравейте имам проблем и не знам какво да правя климатик не работи дистанционното натискам но няма индикация не се отваря не шуми на дистанционното излизат градуси снежинки и други неща се и и т.н. смених батериите пак същото помогнете ми моля излизат разни неща на дисплея на дистанционното но не се включва климатика. кажете какво да правя климатика е модел SHARP AY-G226-A :молявииииииииииии
    включен е в контакта като включа фурната работи като включа климатика не а къде е този предпазител ох ще откача всичко изведнъж се струпва.А какво може да се развали на един климатик при условие че не е пускан с месец а преди това си работеше.Самото дистанционно пише че е универсално KT-N818 universal A/C REMOTE днес го взех в работата да пробвам но нищо или това е невъзможно.Дори на климатика няма копчета има две мънички но пише на китайски или там не разбирам.Можете ли да ми помогнете сама съм и не знам как да се справя


  2. Ani Koleva |

    Работеше си и понеже не съм го ползвала от близо 3 седмици защото не се наложи сега реших да го пусна но не тръгна


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.