dsa

Отопление с климатици при ниска температура

Използването на климатик като средство за отопление има и още една особенност. Когато околната температура е близо до проектираната най- ниска температура, то тогава ще бъде много трудно климатика да ви затопли стаята в случай, че го изключите и помещението грубо казано изстине. В такива случаи е хубаво да знаете от кой момент нататък не е добре да изключвате климатика, та дори и да го оставите да поддържа един два градуса под температурата, която по принцип желаете да е дома ви.

При отопление с климатици, търсейки кой климатик ще удовлетвори вашите нужди трябва да знаете, че така наречения инверторен климатик е чувствително по-добър със своята работа от конвенционалния.Естествено, той е и по-скъп.Но ако можете да си го позволите,много по-добре е да се сдобиете с инверторен климатик, тъй като парите, които давате по време на покупката,вие реално ги спестявате по време на употребата. Това е така, защото инверторите климатици,по принцип се произвеждат по по-прецизна технология и с по-качествени модули, а и като цяло тяхното предимство идва от много добре контролирания им начин на работа. Този контрол се осъществява от вградения в климатика микропроцесорен блок, чиято работа е да следи дали машината да работи в оптимален режим.

jfdghjhthit45

 



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.