dsa

Описание на дисплей и индикатори (за колонен климатик Kobe)

Индикатор за режим-отразява действащия в момента режим-автоматичен-охлаждане-отопление – изсушаване или вентилатор.

Индикатор за трансмисия на сигнала –светва, когато дистанционното управление изпрати сигнал към приемника на вътрешното тяло.

Индикатор за температура/ таймер – показва зададената температура в градусиот 7˚С до 30˚С или настройката на таймера в часове от 00,00 до 24,00 часа.

On/off индикатор – появява се на дисплея,когато климатичната система работи.

Индикатор за режим вентилатор.

Индикатор за степента на вентилатора – на дисплея се отразява избраната скорост на вентилатора – автоматична, максимална или ниска.

Индикатор таймер включване/изключване – на дисплея са отразени настройките на таймера. Ако е задействана функцията за автоматично включване, на дисплея индикаторът показва timer on. Ако е задействана функцията за автоматично изключване на климатика, на дисплея излиза timer off.

Индикатор заключване – появява се на дисплея при  при активирана функция заключване.За да премахнете този индикатор от дисплея, натиснете бутон lock.

 

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.