dsa

Дистанционното управление на колонни климатици Кобе

Бутон Настройки▼-натискайки този бутон неколкократно ще достигнете желаната температура ,чиято долна граница е 17˚С.

Всяко натискане на бутона намалява температурата с един градус.

Бутон Настройки▲-натискайки този бутон неколкократно ще достигнете желаната температура, чиято горна граница е 30˚С.

Всяко натискане на бутона намалява температурата с един градус.

Бутон Режим с всяко поредно натискане се придвижвате посъответните режими в следната последователност

Auto-Cool-Dry-Heat-Fan

Бутон Хоризонтални клапи – с еднократно и бързо натискане ще активирате  клапите, регулиращи въздушната струя по хоризонтала.Всяко следващо натискане променя позицията с 6˚.

Бутон Вертикални клапи – с еднократно и бързо натискане ще активирате  клапите, регулиращи въздушната струя по вертикала.

Ако задържите бутона повече от две секунди, ще се задейства автоматично движение на клапите, за да го спрете,натиснете бутона отново.

Бутон връщане към първоначални настройки с натискането му всички настоящи настройки се анулират и се връщат фабричните  настройки.

Бутон изчистване на дисплея – еднократното натискане изключва дисплея, повторното натискане го включва.

Бутон включване/изключавне – с този бутон се включва или изключва вътрешното тяло на климатика.

Бутон Вентилатор – с всяко поредно натискане се преминава по различните опции за скорост на вентилатора –автоматична-максимално-ниска.

Бутон Таймер включване – с всяко поредно натискане увеличавате времето до  до предстоящото включване на климатика.Времевият интервал е 30 мин. (до 10 часа вкл.),след което всяко натискане на бутона е равно на 1 час. Форматът на таймера е 24-часов. За анулиране на таймера се натиска бутона неколкократно до достигане на показател 0.0.

Бутон Сън – еднократното натискане на бутона активира  енергоспестяващия режим. Повторното му натискане го деактивира. Тази функция е приложима само в автоматичен режим, режим отопление или охлаждане.

Бутон Таймер изключване – с всяко поредно натискане на бтона се увеличава времето до предстоящото изключване на климатика.

Времевият интервал е 30 мин. (до 10 часа вкл.),след което всяко натискане на бутона е равно на 1 час. Форматът на таймера е 24-часов. За анулиране на таймера се натиска бутона неколкократно до достигане на показател 0.0.

Бутон Заключване – с този бутон фиксирате настоящите настройки и по този начин се предпазвате от неволни промени в тях. При активирано залючване дистанционното не приема други операции,заключването се анулира с натискане на бутона. При активирано заключване на дисплея се появява съответният индикатор.

Бутон Турбо – активира функцията за скоростно охлаждане, при която вентилаторът работи на максимална скорост в режим охлаждане, а в режим отопление се постига по-бързо  и по-ефективно затопляне на помещението.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.