dsa

Обновяване на VRF системата на Panasonic

Системата за обновяване на Panasonic позволява да бъдe монтиранa напълно нова VRF система, вътрешни и външни тела, като се използуват тръбопроводите от съществуващата система. Усъвършенстваната технология на Панасоник позволява на системата да работи с по-рано монтиран тръбопровод, като управлява работното налягане в системата до нивото на R22 (33 бара), а това осигурява безопасна и ефективна работа без загуба на капацитет. Новото оборудване може да предложи повишен коефициент на трансформация при отопление -СОР и при охлаждане ЕЕR като използва модерни технологии за инверторния компресор и топлообменика. След като се свържете с Вашия доставчик на Panasonic относно ограниченията на тръбопроводите и получите одобрение за използувате обновителната система на Panasonic, има три основни теста, които трябва да бъдат направени, за да е сигурно че системата може да бъде използувана ефективно.
Първо трябва да се извърши щателен оглед на тръбопроводите и всички повреди трябва да бъдат отстранени.
Второ трябва да се направи маслен тест, за да е сигурно , че системата не е била подложена на изгаряне от компресора през работния си цикъл. Трето -в тръбопроводите трябва да се монтира обновителен комплект, за да да се осигури почистване на системата от всякакви маслени остатъци.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.