dsa

Ново поколение чилъри от Ciat

Ciat предлага забележителна гама от въздушно и водно охлаждани термопомпи за производство на охладена вода с мощности от 8кВ до 1500кВ. Най-голямото им предимство е енергийната ефективност, която постигат. Предлагат се пълни и частични рекуператорни версий на почти всеки модел от гамата. При чилърите например непотребната топла вода, може да бъде използвана за затопляне на външни водни вериги. Второто предимство на системите на Ciat е, че са много тихи. Повечето модели се предлагат в “тиха” и “ултра тиха” версия, където се използват специални звукопоглъщащи материали за изолация на компресорите.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.