dsa

Новости при климатиците Etherea на Panasonic

Още по-висока ефективност и по-ниска консумация на електроенергия, благодарение на двойния датчик за движение, който прецизно улавя човешката активност в помещението. Наличие на детектор за слънчева светлина, който регистрира промяната в интензивността на слънчевата светлина в помещението и преценява дали е слънчево,облачно или пък нощ и намалява преразхода на енергия(ако е в режим охлаждане, а слънцето не огрява помещението ,мощността се намалява. Благодарение на тези нововъведения, климатиците снабдени със системата ECONAVI, бележат наполовина по-ниско енергопотребление по време на климатизация.
Нова система от филтри за пречистване на въздуха NANOE-G- с използването на нанотехнологии с йони и радикали за пречистване на въздуха в помещението. NANOE-G действа ефикасно, както за въздушно преносими, така и за полепващи микроорганизми като бактерии, вируси и плесени и т.н. и ги неутрализира.

Климатиците Etherea na Panasonic създават умерено изсушаване на въздуха и по този начин осигуряват по-голям комфорт в стаята,като се избягва рязкото изсушаване на въздуха, който дишаме.
Посредством мощен режим се постига бърза климатизация на помещението, без да е нужно дълго време да се подготвя за затопляне или съответно охлаждане.

Климатиците от серията Etherea -производство 2012 г са по-ефективни от всякога, те имат до 64% по-ниска консумация на електричество от неинверторенните климатици, а при работа с функция Econavi могат да достигнат до 71% общи икономии!
Климатик Panasonic CS/CU-XE7/9/12/15/18/21NKE -цвят сив.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.