dsa

Новости за Samsung Electronics

Samsung e световен лидер в производството на електроника и основните компоненти към нея. С изключителни иновации и открития, Samsung трансформира света в телевизори, смартфони, персонални компютри, принтери, фотоапарати, домакински уреди, медицински устройства, полупроводници и LED решения. В компанията работят 227 000 души в 75 страни.
На 8 Януари, 2013г. В Лас Вегас – Samsung Electronics представи нов OLED телевизор, който надскача всички бариери на иновациите в областта на домашните забавления. Новият OLED панел е извит, което придава дълбочина на съдържанието, което се излъчва за по-реалистичен ефект. За разлика от телевизорите с плосък екран, новият OLED телевизор с извит екран дава на потребителите опция за панорамен изглед. Когато потребителите избират съдържание като например величествени пейзажи или сцени от природата, новият OLED телевизор им позволява да се чувстват заобиколени от красивата природа. Опитът, който Samsung притежава в областта на технологичния дисплей се доказва и при оптимизирането на качеството на картината на извития OLED телевизор. Всичко това е едно истинско удоволствие за човешкото око, тъй като заобленият панел позволява разстоянието между потребителя и екрана да бъде еднакво от всеки ъгъл.
Климатици с функция Smart Wi-Fi прави управлението възможно, независимо къде сте
Инверторни климатици Samsung-К серия (Jungfrau-F). Климатиците на Samsung с функцията Smart Wi-Fi могат да се управляват от смартфон или компютър. В случай, че сте оставили климатика включен, след като сте излезли от къщи, можете да използвате смартфона си, за да го изключите и да помогнете за спестяването на енергия. Също така можете дистанционно да включите климатика преди да се приберете у дома, за да бъде къщата перфектно охладена или съответно отоплена когато се приберете. Удобството може да е пълно и когато сте си вкъщи-чрез тази функция може да смените режима, да зададете температурата и т.н от дистанция.
Енергоефективност от най-добра световна класа
Като избягва разходващото енергия стартиране и спиране и благодарение на технологията за увеличен контрол, климатикът на Samsung помага значително да намалите разходите за енергия. Подобрената управляваща платка използва миниатюрни количества енергия в изключено състояние, което води до по-големи спестявания в сравнение с обикновените климатици.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.