dsa

Новата VRF Eco I серия на Panasonic

Новата VRF Eco I серия на Panasonic е специално проектирана, за да предложи енергоспестяване, лесна инсталация и висок коефициент на полезна дейност. Предлага голямо разнообразие от външни и вътрешни тела и уникална характеристика:

• Пълна гама от външни тела с мощности от 8HP до 20HP с възможност за обединяване на няколко такива, за формиране на системи с мощност до 60HP. Новата VRF Eco I серия е базирана на идеята за изключително висок COP. Стандартният режим на работа предлага високи мощности с леко отклоняване от най-икономичния режим, а HI-COP програмата ни доставя удоволствие с безпрецедентна ефективност с леко намаляване на мощностите.

COP коефициент от 4.57 за 8HP система в режим отопление
Среден COP коефициент от 4.35 за всички HI-COP модели
Възможност за свързване на 64 вътрешни тела (107кВ-180кВ)
Иновативните софтуер и тръбна разводка позволяват дълъг тръбен път, което допълнително улеснява проектирането и изпълнението на големи обекти като офис сгради и хотели.

• Голяма гама от нови модели вътрешни тела, задоволяващи нуждите на всеки клиент.

Пълноразмерни четирипътни касетъчни тела – за големи помещения с висока мощност и циркулация на въздух.

Мини касетъчни тела за малки стаи с ограничен достъп до тавана.

Канални тела отговарящи на всички стандарти на ЕС както за големи зали, така и за помещения, където е важна тишината.

Тела за високостенен монтаж.

Таванно-подови модели – за места с ограничен достъп.

Колонен тип за големи помещения.

Колонен тип за вграждане – отговарящ на изискванията на най-големите естети.

• До 1000 метра дължина на тръбния път, позволяващ изпълнение на много големи сгради с максимална проектантска ефективност. Максималното разстояние между външното и вътрешните тела може да е 180 метра.

• Новият дизайн на външните тела позволява инсталацията им да се осъществи в сервизните помещения на сградата – гаражи и други.

• Минималната работна температура от -25С в режим отопление позволява ефективно отопление дори в най-сурови условия.

• Подобреният софтуер позволява поддръжка и ремонтиране на системата в работен режим.

• Удължен живот на компресорите – микропроцесори изчисляват часовете на работа за всеки един компресор и ги уравновесяват.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.