dsa

Мястото на Panasonic на европейския пазар

Panasonic е европейският лидер в решенията за отопление и климатизация на дома. Откъм пазарен дял, Panasonic е на първо място при домашните системи в Европа, при решенията за домашно отопление и климатизация в Испания и при отоплителните системи в северно европейските страни. Компанията прави значителни инвестиции в изследователска дейност и притежава голяма мрежа от проектантски, производствени и квалификационни центрове в цяла Европа. Като част от програмата за непрекъснато развитие на компанията беше открит нов център за изследвания и разработки в Ланген – Германия. Той е насочен към разработването на продукти, удовлетворяващи нуждите на европейските потребители и изискванията на европейското законодателство.
Стремежът на Panasonic е да бъде „ зелена „ иновационна компания с глобални виждания. Целта е до 2018 г , в която компанията ще отбележи сто годишнината си, да стане водеща „зелена“ компания в областта на електрониката.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.