dsa

Предимства на инверторни климатици-RE на Panasonic – модел 2012

Климатиците на Panasonic- RE серия, произведени 2012 г са:
KIT- RE9 NKX, KIT-RE12 NKX,
KIT-RE15 NKX, KIT-RE18 NKX, KIT-RE24 NKX

-те са мощни и ефективни, и винаги готови за работа. В допълнение на това са и с антибактериален филтър, посредством който въздухът в помещението остава винаги чист- без вируси, плесени и бактерии. Посредством тях се постига висока икономия на електроенергия- климатиците са най-високият енергиен клас – А, както на отопление, така и на охлаждане и имат висок коефициент на преобразуване.
Вътрешното тяло осигурява въздушен поток с ефект на бриз.
Вътрешното тяло започва да духа, когато вече системата е готова да затопля- т.е има т.нар. топъл старт. Климатиците от RE серията на Panasonic разполагат с удобно инфрачервено дистанционно управление. Таймерът за задаване на настройки за включване и изключване е 24-часов за климатиците RE18 и RE24 и е 12-часов за останалите от серията.
Важно предимство за тези климатици е осигуреният достъп (за сервиз и профилактика) през горния капак на външното тяло. При аварийно спиране на електрозахранването и след възстановяването, климатикът автоматично се включва с зададените му преди това настройки.
Изключително тихи климатици – RE9 NKX, RE12 NKX, RE18 NKX, което ги прави подходящи за инсталирани и в спалнята.
С лесното си инсталирани и обслужване (свалящ се миещ панел), и с не много високата си цена, те са с голямо предимство пред редица други климатици. Гаранционният период на климатика е 2 години, а на компресора- 5 години

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.