Къде може да се постави озонаторът за въздух?

Приложение на апарата за пречистване на въздуха:
Във всекидневни помещения – у дома, в офиса, в цеха. Отстранява специфични неприятни миризми и цигарен дим, прах във въздуха, предотвратява образуването на мухъл. Дезифенкцира и освежава въздушната среда. Увеличава съдържанието на кислород във въздуха.
В новообзаведени и ремонтирани стаи. Неутрализира миризмите, които се излъчват от новите мебели и прясно боядисаните стени. Премахва толуола, чийто период на разграждане е 3 години.
В детската стая, където осигурява свеж и пречистен от микроби въздух. Почиства детските играчки чрез дезинфекция на местата за тяхното съхранение.
В кухнята – ефективно премахва всички неприятни миризми при готвене и особено при пържене на риба.
В хладилника, фризера, килера, шкафчето за обувки, гардероба. След почистване хладилника и фризера се обработват с апарата, за да се отстранят остатъчните миризми. В гардероба и килера озонът премахва старите миризми, предпазва от поява на мухъл и молци. В тоалетната – осигурявя свеж и дезинфекциран въздух и предпазва от плесен и мухъл.Поставен в помещение с домашни любимци -озонът убива бактериите, които могат да се пренасят от животните и премахва нежеланите миризми.
За дезинфекция на студени и солени ястия (колбаси, солена риба и др.). След пречистването с озон, храната е готова за консумиране и се съхранява по-дълго.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.