dsa

Какво представлява конфигураторът за VRV IV на Daikin ?

Това е софтуер за опростено въвеждане в експлоатация, конфигуриране и персонализиране на VRV системата. VRV IV определя нов стандарт за сезонна ефективност, за комфорт в помещенията и за лесен монтаж. Революционното управление на променливата температурата на хладилния агент автоматично адаптира системата към индивидуалните потребности на сградата и към климатичните изисквания с цел постигане на по-голяма ефективност и комфорт. Уникалната технология на отопление прави VRV IV най-добрата алтернатива на традиционните системи за отопление.
VRV конфигураторът е усъвършенствано софтуерно решение, което позволява лесна конфигурация и въвеждане в експлоатация на системата.Необходимо е по-малко време за конфигурация на покрива за външното тяло. Предимство е възможността няколко системи на различни места да се управляват по един и същ начин, като така се предлага опростено въвеждане в експлоатация за важни клиенти.
Първоначалните настройки на външното тяло могат лесно да се възстановят. Индикатор със седем сегмента спестява време чрез лесен за разчитане отчет на грешките, показания на основните сервизни параметри за бърза проверка на основните функции, ясно меню, показващо бързи и лесни настройки на място.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.