Конденз от вътрешното тяло?

През лятото, когато климатика работи в режим на охлждане във вътрешното тяло кондензира влагата от въздуха. Този конденз се получава при всички климатици и се дължи на факта, че температурата на вътрешния топлообменник е от порядъка на 4 – 10 градуса, а точката на оросяване на околния въздух е по-висока. За да бъде отведена кондезиралата вода във вътрешните тела на всички модели климатици има специална ваничка, която събира водата и чрез дренажен маркуч тази вода се отвежда на място предвидено по време на монтажа.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.