dsa

Климатици Samsung серия AQV – Jungfrau

Климатици Samsung серия AQV – Jungfrau – неповторим дизайн, цвят и енергоефективност

– Samsung AQV09KBBN/ AQV09KBBX
– Samsung AQV12KBBN/ AQV12KBBX

Новият климатик на Samsung серия AQV – Jungfrau предлага изключителен дизайн в невиждан досега тъмно виолетовия цвят. Изработен е така, че да внася усещане за лукс в интериора. Инверторната му технология намалява драстично консумацията на електроенергия по време на работа. Новият противоалергичен филтър на Samsung серия AQV – Jungfrau отстранява не само бактериите и праховите частици, но и намалява алергичните симптоми на обитателите на помещението.

Специалното покритие спомага да предпази от алергии и да поддържа свежа среда. Двойната перка за вятър на Samsung осигурява равномерен въздушен поток в стаята, а охлаждането става за по-кратко време. За по-голямо удобство, въздушният поток се извежда под ъгъл 120º , а двете перки поотделно насочват струята надолу към пода под ъгъл от 90º. Въздухът може допълнително да се разпредели в помещението при използване на въздушни потоци с по-дълъг обхват. Въздушната струя може да достигне дори до 13м , така че да се чувства прохлада в цялото помещение. Наслаждавайте се на функцията “3D wind” на Samsung!

Новият климатик на Samsung отсранява излишната влага в помещението и по този начин предпазва от образуване на мухъл по стени и тавани, а също и в самия климатик.

Работи с подобрено филтриране, като отстранява дори мискроскопичните прахови частици и превръща замърсения въздух в чист и пълен с енергия. Почистването на филтъра е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да миете филтъра отвреме на време под течаща вода.

Климатикът притежава изключителната функция Автоматично почистване или самопочистване. При нея се стартира вентилаторът, дори ако сте го изключили, поддържайки всичко сухо и без миризми, като същевременно предотвратява разпространяването на микроорганизими.

Функцията „Good Sleep“ на Samsung – AQV09KBBN/ AQV09KBBX и AQV12KBBN/ AQV12KBBX
създава идеален комфорт в спалнята. Системата за прецизен температурен контрол и автоматичното регулиране на влажността осигуряват защита от влага и горещина и при трите жизнено важни етапа от съня, така че да се събуждате напълно отпочинали и готови за новия ден. „Good Sleep” не само предлага безценни минути и часове на здрав сън, а също и спестява до 36% от електроконсумацията в сравнение с нормалния режим на охлаждане.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.