dsa

Климатици Fuji серия Nordic нискотемпературен климатик

Климатиците Fuji Electric  серията Nordic отопляват ефективно дори при -25˚С .

Нова технология позволява на компресора да работи   пълноценно и в сурови зимни условия, специален нагревател спомага  за бързото обезскрежаване на компресора. Когато температурата на външния въздух е под -25˚С, нагревателят, който е вграден във външното тяло се включва автоматично и поддържа стабилен фреоновия поток в климатичната система.  Инверторната система прецизно  следи всички датчици и контролира ефикасно потреблението на електричество от климатика и процеса на топлообмен, без да допусне обледяване на външното тяло и затруднение в работата на компресора.

Климатици  Fuji Electric – серия Nordic имат много висока ефективност- коефициентът на трансформация както при отопление (СОР), така и при охлаждане (EER) е много висок, а енергийният клас е А.

Гаранционнияг период на климатиците Fuji Electric – серия Nordic е три години.

На нашия пазар  се предлагат успешно и все по-често предвид метеорологичните условия  напоследък:

 

RSG/ROG 09LEC Nordic

RSG/ROG 12LEC Nordic

 

-с популярното название „нискотемпературна девятка и дванайска”на Fuji Electric. Не без значение е и наличието на ароматизиращ катехинов филтър и безшумната работа на системата.

 

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.