dsa

Климатици Fuji Еlectric – серия RSG/ROG –LEC с три години гаранция

Инверторните климатици от серията RSG/ROG -LEC отговарят на всички съвременни изисквания за икономично и пълноценно климатизиране както на дома, така и на офиса. Те съчетават в себе си красив дизайн, висока енергийна ефективност и са лесни за употреба и поддръжка. Коефициентът на трансформация при отоплние и при охлаждане е над 4 , което обуславя икономичността на климатиците, енергийният клас е най-високият –клас А.Те работят безшумно и пречистват и ароматизират въздуха със специалните си филтри.

Климатиu Fuji Еlectric – RSG/ROG07 –LEC –на промоция !

1 149 лв.-в цената е включен монтажа. Климатикът има три години гаранция.

Охлаждаща мощност – 2.10(0.5-3.0) kW
EER – 4.247
Консумирана мощност при охлаждане – 0.47 kW
Отоплителна мощност – 3.0 (0.5-4.6) kW
COP – 4.38
Консумирана мощност при отопление – 0.69 kW

Притежава “10C heat“ функция и катехинов филтър, който поддържа здравословен въздуха в помещението.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.