dsa

Климатици Daikin FVXS -тип ракла

Климатици Daikin FVXS- тип ракла са изключително ефективни, дискретни, лесни за монтиране и обслужване.Въздушният поток може да се превключва автоматично между горния и долния отвор на вътрешното тяло, като така се постига равномерно разпределение на въздуха,както при топление,така и при охлаждане. Нощният режим, с който разполага климатикът осигурява тишина и икономичност,отделно разполага с функция за ограничаване на шума както на вътрешното,така и на външното тяло. Климатикът има автоматичен рестарт,в случай на прекъсване и възстановяване на електрозахранването,климатикът започва отново работа в зададения му режим преди прекъсването. Едно от най-важните предимства на тази техника е ,че отоплява ефективно, дори когато навън дълго време се задържат минусови температури (до – 15 ˚С). Има функцията самодиагностика и при технически проблем,на дисплея се индикира кодът за грешка.
Особено предимство на Daikin -тип ракла е антикорозионното покритие на ламелите на топлообменника на външното тяло.
Титаниевия фотокаталитичен филтър пречиства до максимум въздуха в помещението и неутрализира бацили, вируси и алергени. С малките си размери и модерен дизайн, той е идеално решение за дома и офиса.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.