dsa

Климатици Daikin – модел Ururu Sarara

Климатичната система на Daikin – Уруру Сарара е единствената и първа по рода си сплит система с възможност за пълноценно вентилиране с пресен въздух. Системата поддържа пълен контрол върху влажността на въздуха в помещението и същевременно го пречиства. Отоплението в стаята през зимата е свързано с изсушаване на въздуха, което от своя страна дразни гърлото, предизвиква настинки и създава усещане за хлад. През лятото повишената влажност на въздуха и при умерени температури създава неприятно усещане за тежест и задуха. За да се постигне целогодишен комфорт е необходимо нещо повече от просто регулиране на температурата, а именно Daikin със своята уникална комбинация от възможности за овлажняване, изсушаване, вентилация с пресен въздух и пречистване на въздуха.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.