Какъв климатик да изберем, за да пречистим въздуха у дома?

Добрите климатици осигуряват не само отопление през зимата и охлаждане през лятото, но и пречистване и освежаване на въздуха в помещението.
Отстраняването на различните замърсявания във въздуха изискват повече от един филтър и дори повече от два филтъра. Климатиците на Samsung използват технология за множествено пречистване. Полученият въздух не само ухае на свежо, той е чист и без нездравословни частици и вредни микроорганизми.

С голямата си повърхностна площ и високата плътност Full HD филтъра на Samsung премахва дори най-микроскопичните частици, като оставя въздуха чист и свеж.
В някои модели е включена технологията S-Plasma ion на Samsung за пречистване на въздуха с още една стъпка. Системата излъчва водородни атоми и кислородни йони в помещението. Тези частици са безвредни за хората и домашните любимци, но са фатални за вирусите на грипа, за гъбичките, бактериите, алергените и други замърсители. Крайният резултат е стерилизиращ ефект върху въздуха в помещението.

Климатиците на Panasonic от серията Econavi притежават система за пречистване на въздуха – е-йони Advanced+Plus e-ion и патрулен сензор за по-чист въздух. Въздухът се следи както по време на работа на климатичната система, така и когато тя е изключена от Патрул сензорът. Когато бъдат открити замърсявания, функцията за пречистване се включва автоматично и пречиства въздуха в стаята. Освобождават се активни е-йони, които улавят и неутрализират намиращите се във въздуха бактерии, вируси и плесени. И двете модерни функции са предназначени за подобряване качеството на живот на клиентите на Panasonic. Активните е-йони зареждат отрицателно праховите частици и ефективно ги събират. Резултатът е здравословен въздух в стаята.
Избирайки климатик е добре да се съобразите и с филтрите и пречистващата система ,която притежава, тъй като чистият въздух е едно от най-важните неща за здравето на всеки човек.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.