dsa

Климатици Panasonic Еtherea – производство 2013 г

Новите модели на Панасоник Малайзия както следва:
KIT-E7-PKE//KIT-E9-PKE //KIT-E12-PKE//KIT-E15-PKE//KIT-E18-PKE// KIT-E21-PKE// KIT-E24-PKE// KIT-E28-PKE
Тези модели са създадени, за да осигурят повече комфорт и то не само посредством отопление или охлаждане. Те пестят електроенергия и настройват режима си спрямо изискванията и нуждите на средата. Въздухопречисктващата им Nanoe-G система работи още по-успешно от преди и унищожава до 99% от вредните микроорганизми като вируси, бактерии и плесени, правейки въздуха в помещението кристално чист. Посредством Mild dry се постига опттимален контрол на влагата в помещението. Инверторната технология предоставя възможнжст за икономия до 50%, така печелите Вие, печели и природата. Коефициентът при трансформация както при охлаждане, така и при отопление е още по-висок отпреди.
Системата Econavi е с детектори както за присъствие, така и за слънчева светлина, те оптимизират ефективността на климатиците от тази серия. Променя се мощността на климатика при промяната на слънцегреенето и при пормяна на броя на присъствуващите в помещението. С едно натискане на бутона можете да спестите до 38% електричество в режим охлаждане. Възможно е бързо и лесно управление през интернет при моделите от тази серия, като се използува Android или iOS.
„Климамаркет Ефендулов“ ЕООД е официален вносител на професионална и битова серии климатична техника Panasonic за България.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.