dsa

Климатици Панасоник – промоционални цени с включен монтаж

Стенен климатик Etherea – XЕ -MKE инвертор – цвят сребрист-модел 2011г.

Стенен климатик Etherea – E – MKE инвертор – цвят бял – модел 2011г.

Климатикът има сензор за присъствие на хора в помещението.
Използува технология за откриване на области, които не са обхванати от въздушния поток и автоматично регулира енергията за охлаждане. Пести се електроенергия, въпреки че има ефективно и непрекъснато охлаждане и комфорт,особено важни през летните горещини.

Оригиналната инверторна технология и компресорът с висока производителност осигуряват ефективност на работата от най-висок клас.Системата за пречистване на въздуха е още по-ефективна отколкото преди.Освобождават се активни е-йони, които улавят праховите частици, привличат ги към големия филтър и така климатикът поддържа въздуха чист..

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.