dsa

Климатик Дайкин Уруру Сарара

  • Daikin Ururo Sarara е единствената и първа по рода си сплит система с възможност за пълноценно вентилиране с пресен въздух, пълен контрол върху относителната влажност в помещението и интегриран мощен въздухопречиствател. Отоплението в помещението през зимата е свързано с подсушаване на въздуха, което от своя страна дразни гърлото, предизвиква настинки и дава усещане за студена среда.
  • През лятото повишената влажност на въздуха и при умерени температури създава неприятно усещане за тежест и задуха. За да се постигне целогодишен комфорт е необходимо нещо повече от просто регулиране на температурата.
  • Модел Ururu Sarara на DAIKIN със своята уникална комбинация от възможности за овлажняване, изсушаване, вентилация с пресен въздух и пречистване на въздуха предоставя точната степен на комфорт, от която се нуждае човек през всички сезони на годината.
  • Нестандартното в модeла се дължи на факта, че DAIKIN затопля хладния и вече сух въздух (режим на обезвлажняване с повторно подгряване) с което се избягва преохлаждане на помещението.Подавания външен въздух се пречиства на два етапа – първо във външното, а след това във вътрешното тяло. Във външното тяло става отделяне на изгорели газове и неприятни миризми. Във вътрешното тяло се включва уникалната технология на DAIKIN Използването на инвертор с нов тип магнитно-съпротивителен суинг компресор позволява постигане на максимална енергийна ефективност и повишен комфорт. Моделът Ururu Sarara използва четири самостоятелни двигателя за прецизно насочване на въздушния поток. Двигател на челния панел с приплъзващ механизъм, двигател на хоризонталните въздушни клапи и два независими един от друг двигателя на вертикалните клапи.
  • Функция Хидратиране – при нея функция кожата се обгръща с влажен въздух, който нежно я хидратира. В режим на охлаждане се засилва овлажняването на въздуха за по-приятно усещане. Контролирането на влагата в помещението осигурява оптимален целогодиш комфорт.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.