Климатикът ми няма йонизатор, мога ли отделно да поставя такъв?

В случай, че климатикът не притежава система за пречистване на въздуха в помещението, е добре да си купите йонизатор.
На пазара се продават различен тип йонизатори. Има такива, които пречистват въздуха в помещението, като го йонизират и ароматизират, имат UV вълни и фотокатализатор.Те ефективно отстраняват цигарен дим и миризми, предпазват от прах, унищожават алергени, микроби и вируси, предотвратяват появата на мухъл. Освен йонизатор и ароматизатор ,те имат и вентилатор за раздвижване на въздуха.Насищат въздуха с отрицателно заредени йони и го филтрират през активен карбонов филтър,фотокатализаторен и HEPA филтър, имат лампа с UV лъчи, които унищожават бактерии и вируси във въздуха в стаята.

Фотокатализаторен филтър от нано титанов диоксид със силно окисляващ ефект спира действието на вирусите, хванати от филтърния екран.Той е високоефективен за разтваряне на вредните и токсични газове и убиване на вирусите във въздуха. Нивото на стерилизация и на пречистване на въздуха от общо летливите органични съединения (TVOC) достигат съответно до 97,8% и 97,5%., Активен карбонов филтър, биосинтезиран от орехови черупки с абсорбираща площ от активен въглен, достигаща 750000 кв.см. Филтърът от активен въглен може да пречиства формалдехида във въздуха до степен 96,7%., HEPA филтър от електростатични стъклени влакна за отстраняване на прах, цигарен дим и всякакви микро частици с големина до 0,0003nm с ефективност, по-голяма от 99,97%.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.