Как се постига ефективната работа на модела Nordic при -25 oC?

Колкото е по-ниска външната температура, ефективността на климатика намалява, т.е. при по-ниски температури (например -15 oC, -20 oC) отоплителния капацитет намалява и климатикът не успява да поддържа зададената температура в помещението.
За климатиците от серия Нордик тези екстремни температури не са проблем – външното тяло е снабдено със специален нискотемпературен компресор , който се управлява от интелигентна инверторна система , която от своя страна следи за показанията на всички датчици и регулира прецизно мощността. Притежават и високоефективен нагревател , който също се управлява от екетрониката и осигурява по-бързо обезскрежаване и по-стабилна работа

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.