Как се монтират инфрачервените панели?

Инфрачервените панели се монтират на стените или на тавана в помещение или в зимна градина, гараж и т.н. заедно с термостат. Панелите могат да се използват и като подвижни отоплителни уреди със специални крачета.
Всеки панел може да се монтира вертикално или хоризонтално, чрез пробиване на 4 дупки на тавана или на стената. Приставката за монтаж на гърба на панела, както и винтове и болтове са включени в комплекта на всеки панел. Когато се включи захранващият кабел, панелът започва да отоплява в същия момент.
При монтиране на на вътрешна стена или таван, панелът загрява и студените външни стени, което позволява постигане на оптимална температура в помещението. Монтирането на панелите върху външна стена също е възможно, което ще създада подобни условия в помещението.
Инфрачервените вълни не трябва да срещат препятствия по пътя, за да отопляват ефективно.

 

Мнения и обратна връзка

  1. Димитър Ценев |

    Какъв ъгъл на излъчване имат инфрачервените панели,т.е. на разстояние 3 метра каква площ покриват?


  2. Климамаркет Ефендулов |

    Здравейте г-н Ценев,

    На Вашият въпрос не може да бъде отговорено точно, тъй като не знаем за какви панели става въпрос. Има всякакви марки и модели, като всички са с различна широчина на ъгъла на огряване и съответно различна площ.

    Оставаме на разположение при допълнителни въпроси.

    Поздрави!


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.