Как да премахна влагата в помещението?

Бързо изсушаване на въздуха и премахване на излишната влага се осъществява с помощта на влагоуловители. На пазара се предлагат кондензационни и адсорбционни изсушители.

Избора на влагоуловител зависи от обема, температурата и влажността на помещението. Влагоуловителите от кондензационен тип изсушават въздуха чрез кондензация на водните пари, които се съдържат във въздуха, чрез охлаждането им.

Адсорбционните влагоуловители се използват за изсушаване на въздуха при ниски температури. Те работят при температури от -20˚С до +45 °С и са подходящи за складове за храни, фармацевтични складове и производствени цехове.

Промишлените влагоуловители се използват за складове, производствени помещения, изби, в хранителната промишленост, оранжерии и т.н. При големи по обем помещения процесът на сушене се ускорява, ако се ползва и промишлен вентилатор.

Има и влагоуловителите за басейни.

За премахване на влагата от дома, офиса, гаража или мазето се използуват битови влагоуловители.Те са леки, мобилни, на колелца с различен капацитет,имат ваничка с различна вместимост за събиране на конденза.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.