Как да подбера фирма за консултация и монтаж на климатик?

За да направите удачен избор на фирма за поставяне и поддръжка на климатична техника, най-напред трябва добре да се ориентирате,като потърсите такава в интернет,интернет форуми или по съвет на доволни клиенти-приятели или роднини. Изберете фирма , която е с дългогодишен опит на пазара на климатици, предлага разнообразие от марки и модели, има опитни специалисти за консултация и за монтаж и е сарвизен център. Служителите на фирмата ще направят оглед и ще дадат най-доброто предложение за климатизиране на помещеията, дома като цяло, офиса или производствения цех. След като извърши качествен монтаж на климатичната система или направи цялостна климатизация,фирмата ще трябва да извършва годишна профилактика, гаранцинен и извън гаранционен сервиз на техниката.При необходимост щом е представител на даден производител би отреагирала незабавно при набавянета на резервни части.Добре е една и съща фирма да извърши огледа , монтажа и и в последствие подръжката. Така тя носи пълна отговорност за монтираната техника. Някои клиенти предпочитат да закупят от магазина за климатична техника климатика и после да повикат монтажници да извършат монтажа-това е по-лошия вариант.

 

Мнения и обратна връзка

  1. катя радкова |

    Здравейте, имам следните въпроси- искам да си купя климатик при следните параматри: 70 куб.м.площ / две стаи и Г-образен коридор /, север и югозападно изложение,ПВЦ прозорци, вътрешна и външна изолация,предпоследен етаж,две външни стени, сума до 1000 лв., отопление и охлаждане на цялото пространство, вкл. коридора.


  2. valentina puhleva |

    Zdraveite! Tarsq nqkoi,koito montira klimatici,tai kato sinat mi donese edin ot Angliq,vtora upotreba. Vzel go e za rabote6t,no ne sme go proverili. Naso4ete me kam nqkoi,koito moje da doide i da mi svar6i tazi rabota,tai kato razpolagame s mnogo malko vreme ,a i se pritesnqvame dali raboti. Veseli praznici i 6te 4akam obajdaneto vi. Interesuva me sa6to i cenata za postavqneto. Markata mu e Mitsubishi.


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.