Как да оптимизираме работата на електрическата мрежа?

Това може да стане чрез уред, който оптимизира работата на електрическата мрежа и по този начин постига значителна икономия на електроенергия между 10 и 30%, включва се в контакта и може да се ползува в домашни условия или в офиса.
Уредът действа на всички електроуреди, които внасят смущения в електрическата мрежа. Това включва климатици, хладилници, перални, прахосмукачки, телевизори, компютри, луминисцентно осветление, миялни машини, фризери, офис техника и др. При наличието на повече мощни импулсни консуматори -например два или три климатика в дома, до всеки един от тях може да се включи по един уред, за да се осигури максималната икономия на електроенергия в домакинството. В електрическата мрежа има много смущения, а уредът действа като филтър за тези смущения подобрява нейните параметри. Поради тази причина, уредът подобрява качеството на доставяния ток, изчиства паразитните смущения, които внасят електроуредите от работата си и удължава техния живот. По този начин се постига икономия на електричество, крайният резултат от което е по-ниска сметка за ток.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.