Как да изберем климатик?

Изборът на климатици за дома или работното място е изключително важен, особено ако на тях се разчита на отопление през целия зимен сезон, а също и за охлаждане през лятото. През последните години употребата на климатиците става все по-масова- за дома,офиса,магазина или цеха. Това е благодарение на тяхната повишена ефективност, разширени възможности и достъпна цена.

Разработването на нови технологии в тази областта на климатизацията позволява по-качествено и прецизно пречистване на поточния въздух от бактерии и алергени, самопочистване на елементите от вътрешното тяло при някои модели климатици. Развитата технология позволява и по-прецизно редуциране на отделните въздушни потоци и по-безшумна работа и създаване на по-голям комфорт. На европейския и българския пазар в частност навлизат климатичните системи с енергийна ефективност от второ поколение, отговарящи на изискванията за енергиен клас А. Те са с по-висок коефициент на полезно действие и оптимизиран процес на управление. Коефициент на трансформация при отопление (COP) е от 3.5 единици нагоре.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.