Как да избера фирма за инсталиране на цялостна климатизация?

Изборът на фирма за инсталиране на централна климатична инсталация е толкова важен, колкото и изборът на самата климатична инсталация. Правилният монтаж и техническата поддръжка след това, са в основата на добрата и продължителна работа на климатичната инсталация.

Ако вече имате опит с някоя фирма и сте доволни от нейните услуги,обърнете се от ново към нея. В случай че не познавате фирма за доставка и монтаж на климатична техника, разпитайте Ваши познати или потърсете в INTERNET,там има достатъчно страници на фирми и форуми за споделяне на мненя. Не се доверявайте на фирма, която Ви консултира по телефона без оглед на обекта, който плредстои да се климатизира цялостно. Тясно специализираните фирми и с богат опит в централната климатизация са за предпочитане. Квалифициран специалист на фирмата трябва да огледа обекта и да изчисли правилно топлинните загуби, нуждите и спецификата на помещенията и да се съобрази с желанията на клиента. Когато се направят изчисленията,специалистът траябва да ви запознае с възможните решения за вентилация, отопление и охлаждане. Повечето неизправности в климатичните инсталации са вследствие на неточните предварителни изчисления. Проектантите на фирмата трябва да Ви изготвят проект и съответствуваща оферта в няколко варианта. Не се съблъзнявайте,ако Ви предложат прекалено ниска цена-ниската цена предполага, че климатичната техника и вложените материали ще са по-некачествени. Оферта в писмен вид трябва да включва цена за техника,материали и монтажна дейност.
Служителите на реномираната фирма за доставка и монтаж на климатична система трябва да са любезни, да Ви консултират детайлно и да Ви предложат различни варианти както в техническо, така и в ценово отношение.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.