dsa

Какво e „невидим” климатик?

На пазара за климатична техника се предлагат сплит системи с „невидимо“ външно тяло- подходящи за жилищни сгради, където е необходимо фасадата да остане непроменена – исторически сгради, луксозно строителство, стъклени фасади, арт- сгради, проектният закон за забрана на климатици по фасадите. Клиентът може да избира между няколко вида вътрешни тела- за стенен монтаж, касета, вграден във въздуховод, конвектор.

Всички вътршни тела имат плазма и био- филтър за пречистване и филтриране на въздуха в помещението. За скритото, външно тяло се доставя въздух чрез два гъвкави тръбопровода Ф18, скрити с пластмасови решетки с цвета на фасадата. Мошности от 9000, 12000, 18000, 21000 BTU. Енергиен клас „А“, фреон R410А. Прецизно цифрово управление. Четири режима на работа- отопление, охлаждане, обезвлажняване и вентилация. Ниски шумови характеристики на вътрешното тяло. Дистанционно управление с LCD дисплей. 24- часово програмиране. Стъклен панел на вътрешното тяло, съчетан с луксозен дизайн.

Инсталацията на InClima започва по време на строежа на сградата като предварително се поставя кутия InBox- в която, когато сгрaдата е готова се поставя InClima. Инверторно управение на компресора

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.