Какво са инфрачервените нагреватели за стена?

Инфрачервените нагреватели за стена са новост на пазара, те са вечни,с инфрачервеното си лъчение нагряват най-напред хората, а след това и въздуха в помещението.Могат да се поставят на стената или в картини, без да изгарят боята.Те са пожаробезопасни, леки и компактни.

Мощността от 500 Вт е достатъчна за загряване на помещение с площ до 20 кв.м. Нагревателите представляват тънки пластини с дебелина 1 мм. В тях са използвани принципно нови разпределителни електрически нагреватели – РЕН. Това са нагреватели от ново поколение без аналог в света, с висок коефициент на топлоотдаване. Инфрачервените нагреватели не изсушават въздуха и съдават равномерна температура.

 

Мнения и обратна връзка

  1. венко |

    Нагревателна печка CAMALUX за окачване т.е без стойка


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.