Какво прледставлява рекуперативният блок на Daikin – HRV?

Енергоспестяващ рекуперативен блок на Daikin – HRV (Heat Reclaim Ventilation) е система за възстановяване на топлинните енергийни загуби чрез вентилиране и поддържане на удобна и чиста вътрешна среда без промяна на стайната температура.
Това намалява натоварването на вентилационната система, като снижава потреблението на електроенергия и пести разходи.

 

Рекуперативните блокове са оборудвани с високоефективни топлообменници „Въздух-Въздух“, които рекуперират значително количество топлина.

Подходящи са за приложение във вентилационни системи за жилища, магазини, офиси, ресторанти, производствени помещения и т.н.

 

Дайкин VAM HRV телата се контролират отделно, но могат и да се интегрират с климатичната система (Daikin VRV или Sky Air серията). Поради автоматичния си обмен на топлина HRVсистемата има 28% по-малко натоварване върху цялата климатична система. Това води до по-евтина обща климатична инсталация.

Общи характеристики:

1. Вграждане в системата Daikin VRV или Sky Air;
2. Автоматично преминаване към режим на вентилация;
3. Пестене на електронергия;
4. FRESH-UP освежаваща функция;
5. Тиха работа с ниско ниво на шума, позволяващо монтаж и в спални помещения;
6. Лесна поддръжка;
7. Daikin VAM системата може да се инсталира в окачен таван или в пода;
8. Голямо разнообразие от допълнителни аксесоари;
9. Компактен тънък дизайн, позволяващ пестене на простраство и лесен монтаж в тесни и неправилно оформени пространства;
10. Температурен диапазон от -15°C до +50°C;
11. Широка гама от единици с Въздушен дебит от 150 до 2000 м³/ч, предназначени за офиси, промишлени сгради, апартаменти, заведения и ресторанти.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.