Какво представлява отоплението с дълговълнови инфрачервени лъчи?

Системата от дълговълнови инфрачервени лъчи може да се монтира на стени, тавани, подове, под ламинат, килим и луксозни винилни подови настилки, бетон, теракота, мрамор, гранитогрес и други.
Нано отоплителни елементи имат мощност от 100W/h, и 200W/h, и са подходящи за дома и офиса, лодки и каравани, предприятия и промишлени сгради.
Отоплителното с нано фолио пести около 30% в сравнение с други електрически отоплителни системи. Ако е положено под ламминиран паркет и той бъде наводнен, системата ще може да работи след подсушаването й.
Панелите за отопление с дълговълнови инфрачервени лъчи осигуряват лесен начин за драстично намаляване на потреблението на електроенергия, като същевременно придават комфорт и постигане на желаната температура и то за съвсем кратко време.Този вид отопление не замърсява околната,среда и е безвредно за човека, а и в същото време много икономично.То не раздвижва въздуха и не предизвиква появата на прах, полени и др.Няма вентилатор, тръби, опасност от течове както при друга отоплителна техника и не се изисква специална подръжка, лесно за почистване и безшумно.

 

Мнения и обратна връзка

  1. Николай Иванов |

    здр. интересувам се от цената на Нано отоплителни елементи
    благодаря!


  2. Галя Александрова |

    Здравейте. Предлагате ли нанофолио на 12V, каква е цената за квадратен метър, предлагате ли изолационни клеми,трансформатор и термостат, каква е цената на всеки продукт.Телефон за контакт 0878815633.Благодаря ви предварително.


  3. Иван Дочев |

    Привет.Предложете икономичен вариант на подово инфрачервено отопление за 24 кв.м. като имате предвид следното:има изолация 5 см. XPS Fibran,Върху него искам да положа алумиево отражателно фолио,след това инфрачервеното подово отопление и накрая паркет или дюшеме.Необходимата температура в стаята е 20 градуса Целзий.Моля посочете и разход на електричество на месец/минимим-максимум/.


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.